Om oss

Smeik er et ungt og uavhengig plateselskap som ønsker å gi ut spennende og original musikk, uansett sjanger. Vi er nysgjerrige på hvordan vi kan tre inn i og tilpasse oss en musikkbransje i rask endring og er åpne for at Smeik kan ta mange retninger. Vi har et foreløpig ønske om tverrfaglig samarbeid med andre kunstformer, noe vi satt ut i livet allerede i vår første utgivelse i desember 2018, En (Alle) av Nybo/Ravn, som kombinerte jazz og poesi.

Vi ønsker også å gjøre det mulig for unge, lovende musikere å gi ut musikken sin selv om de har en unik musikkstil som ikke faller innunder andre plateselskapers musikalske profil.

Medlemmene i Smeik er en gruppe unge, kunstneriske personligheter med bakgrunn fra Larvik, Sandefjord og Stokke i Vestfold. På grunn av tilhørigheten til fylket ønsker vi å legge til rette for lokale musikere og andre aktører slik at vi får en felles arena for samarbeid og mulighet til kulturutvikling i området. Dette hindrer oss likevel ikke i å utvide horisonten, og vi har allerede gitt ut musikk fra artister med bakgrunn fra flere andre steder i landet.

Smeik har fire faste artister tilknyttet seg. Dette inkluderer Petter Asbjørnsen, Magnus Murphy Joelson, Martin Nodeland og Arne Martin Nybo. I tillegg til disse arbeider Sigurd Waldemar Mong-Nybo og Ivar Olav Moen i kulissene for at selskapet skal fungere som et velsmurt maskineri.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss for å diskutere en god idé? Fyll ut kontaktskjemaet vårt og vi svarer deg så snart som mulig.